На Херсонщині окупанти атакували дронами медиків і рятувальників

Дата: 16 Серпня 2024
A+ A- Підписатися

16 серпня, у пʼятницю, у Станіславі, що на Херсонщині, російські війська здійснили атаку дроном на автомобіль медиків, а в Антонівці під удар потрапили рятувальники, які займалися ліквідацією пожежі.

Про це повідомляє Херсонська обласна військова адміністрація. 

“На Херсонщині росіяни продовжують атакувати тих, хто прийшов на допомогу іншим. У Станіславі ворог вдарив з дрона поблизу карети “швидкої”, через що в автівки пошкоджено скло. На щастя, водій не постраждав”, – розповіли в ОВА.

Під час гасіння пожежі в Антонівці рятувальники опинилися під ворожим обстрілом. Пожежна машина була пошкоджена, але рятувальники не постраждали.

Керівник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко додав, що під час гасіння пожежі в єдиній на Херсонщині “зеленій” школі, побудованій за європейськими принципами енергозбереження, рятувальники знову потрапили під повторний обстріл російських військових.

Нагадаємо, що вранці 16 серпня внаслідок російського обстрілу Томиної Балки у Херсонській області постраждав місцевий мешканець. Постраждалого госпіталізували для надання медичної допомоги.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter