На Херсонщині через атаку російського дрона загинув поліцейський

Дата: 22 Червня 2024
A+ A- Підписатися

Увечері 21 червня війська РФ атакували безпілотником блокпост у Херсонській області. Унаслідок вибуху загинув поліцейський Олександр Чехун. Крім того, за минулу добу в області поранень зазнали ще троє цивільних.

Про це повідомила пресслужба Національної поліції. 

Олександр Чехун

“Внаслідок російської атаки дроном інспектор сектору реагування патрульної поліції відділення поліції №1 Херсонського РУП, старший лейтенант поліції отримав тяжкі поранення та помер у кареті швидкої дорогою до лікарні”, – йдеться у повідомленні.

В поліції зазначили, що Чехун розпочав службу у 2007 році у Державній автомобільній інспекції УМВС України в Херсонській області. Служив у різних підрозділах, зокрема, у батальйоні патрульної служби міліції особливого призначення “Херсон” та батальйоні поліції особливого призначення.

У 36-річного загиблого правоохоронця залишились батьки, дружина-поліцейська та 12-річна донька.

Разом з тим, в поліції області додали, що росіяни минулої доби поранили на Херсонщині трьох людей. 

Під ударами російських військ вкотре опинилися громади Бериславського та Херсонського районів, зокрема, житлові будинки. Мирні населені пункти ворог обстріляв із артилерії, мінометів, авіації та БпЛА.

“Під вогневим ураженням армії РФ перебували Херсон, Антонівка, Придніпровське, Велетенське, Понятівка, Білозерка, Кизомис, Берислав, Михайлівка, Новоолександрівка, Ольгівка, Гаврилівка та Нововоронцовка”, – зазначили в поліції.

Окупанти завдали артилерійського удару по житловому будинку у Антонівці, там постраждали двоє людей. У 52-річного чоловіка уламкове поранення руки, у 25-річної жінки контузія, черепно-мозкова травма та садна. Обох потерпілих доставили до лікарні.

Також окупанти атакували й Велетенське, там постраждав 49-річний чоловік. Його госпіталізували з мінно-вибуховою травмою та уламковим пораненням грудної клітини.

Нагадаємо, внаслідок обстрілу російськими військовими 17 червня Херсона загинув цивільний. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter