На Харківщині троє мирних жителів дістали поранення внаслідок російських обстрілів

Дата: 29 Жовтня 2022
A+ A- Підписатися

У п’ятницю, 28 жовтня, російські окупанти гатили по населених пунктах Чугуївського, Харківського та Куп’янського районів Харківської області. Внаслідок цього троє цивільних дістали поранення.

Про це повідомив голова Харківської обласної Військової адміністрації Олег Синєгубов.

Фото: Олег Синєгубов

“За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, в Куп’янському районі поранення отримали 2 жінки 43 та 40 років, а також 60-річний чоловік”, – написав Синєгубов.

У місті Вовчанськ внаслідок обстрілів пошкоджено господарчу споруду, у селищі міського типу Дворічна – житлові будинки, сталися пожежі.

Фото: Олег Синєгубов

Він також додав, що на звільнених від ворога територіях триває розмінування. За добу піротехнічні підрозділи ДСНС знешкодили 413 вибухонебезпечних предметів.

Раніше ZMINA писала, що вранці 21 жовтня російські військові вчергове обстріляли Харків. Тоді внаслідок атаки поранення отримали 6 людей. Також відомо про руйнування промислової інфраструктури в Київському районі.

Нагадаємо, що в деокупованому Ізюмі на Харківщині правоохоронці вилучили секретні документи окупантів, серед яких бойове розпорядження на вторгнення в Україну і мапа області з маршрутом руху. Крім цього, поліцейські вилучили 13 мішків із секретними документами.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter