На Харківщині рятувальники дістали з-під завалів тіло чоловіка, який загинув через російський обстріл

Дата: 26 Жовтня 2024
A+ A- Підписатися

Удень 26 жовтня в селі Радькове на Харківщині рятувальники деблокували з-під завалів тіло чоловіка, який загинув через влучання російського боєприпасу у його будинок. Армія РФ атакувала, також інші населені пункти області, унаслідок цього пошкоджено житлові будинки.

Про це повідомила Харківська ОВА.

Наслідки російської атаки на Харківщину

“З-під завалів приватного житлового будинку в селі Радькове Чугуївського району, рятувальники деблокували тіло загиблого 65-річного чоловіка. Ще один місцевий житель зазнав гострої реакції на стрес“, – йдеться у повідомленні.

Раніше у пресслужбі ОВА повідомляли, що близько 02:00 армія РФ вдарила по місту Куп’янськ. Попередньо, окупанти здійснили обстріл з міномета, в результаті чого було пошкоджено будинок. Обійшлося без постраждалих.

О 10:40 росіяни завдали удару по селу Загризове Ізюмського району. Зруйновано приватний житловий будинок. Постраждалих теж не було.

Через постійні обстріли на Харківщині триває евакуація цивільного населення. За даними поліції області минулої доби вдалося евакуювати 66 місцевих мешканців: з Куп’янського району – 59 і з Чугуївського –  7.

Нагадаємо, внаслідок обстрілу російськими військовими 25 жовтня на Харківщині загинула цивільна жінка. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter