На Харківщині рідні шукають чоловіка, який зник після допиту окупантів

Дата: 24 Квітня 2022
A+ A- Підписатися

Родина шукає 40-річного Олександра Носова, якого російські військові викрали з села Руські Тишки на Харківщині, — після допиту чоловіка нібито відпустили, але додому він так і не повернувся.

Про це повідомляє “Суспільне”.

Олександр Носов. Фото надала родина зниклого

Росіяни забрали Носова на допит ще 19 квітня, розповів журналістам його батько. Потім надійшла інформація, що чоловіка відпустили та відвезли у Липці, начебто там була якась робота.

Згодом донька викраденого дізналася, що він там попрацював, його відпустили, і він пішки пішов додому — до Руських Тишок. Можливо, на шляху додому його поранили, але це неперевірена інформація, сказав батько Носова.

“Ми не можемо додзвонитися у лікарню Липців. Можливо, його відвезли у Бєлгород, але там нам сказали, начебто його у них немає”, — уточнив він.

Руські Тишки перебувають під тимчасовою окупацією з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Олександр Носов не виїхав з окупованого села через тварин, яких не хотів кидати, розповіли його рідні.

“У нього там своїх п’ять собак, вісім котів йому залишили, він за сусідськими тваринами доглядав, вуличні коти до нього приходили, він їх годував щодня…” — сказав батько.

Олександр Носов закінчив військовий університет, хтось в селі сказав про це російським військовим, і вони прийшли по нього

Рідні зниклого просять допомогти їм у пошуках. Дата народження Носова — 02.12.1981, зріст 186 см, очі карі, татуювань немає, під лівою груддю шрам від операції, на литці шрам від опіку.

Тих, хто володіє будь-якою інформацією про Олександра, родина просить звертатися за телефонами:

+38 067 293 05 85 (Микола, батько)

+38 096 145 70 47 (Юлія, сестра)

Раніше ZMINA повідомляла про те, що священник з Херсона Сергій Чудинович піддавався знущанням у полоні росіян. Під тортурами чоловіка змусили формально погодитися на співпрацю з окупантами. Згодом він втік на підконтрольну Україні територію і розповів про це правоохоронцям.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter