На Харківщині окупанти вдарили по житловому будинку у селі Циркуни, є загиблий та поранені

Дата: 18 Травня 2023
A+ A- Підписатися

18 травня, у четвер, російські військові обстріляли село Циркуни, що на Харківщині. Росіяни влучили у приватний будинок. Під завалами загинула одна цивільна людина, ще двоє дістали поранення. 

Про це повідомив очільник Харківської ОДА Олег Синєгубов.

Фото: поліція Харківської області

“За попередньою інформацією, “приліт” був у селі Циркуни Харківського району. Зафіксовано влучання у приватний житловий будинок. На місці працюють всі екстрені служби. Дані уточнюються”, – написав він. 

У поліції додали, що обстріл стався близько 14:55. Загинув чоловік 1971 року народження. Двоє людей дістали поранення, їх відвезли до лікарні. 

Внаслідок обстрілу пошкоджені 13 будинків, два з яких зруйновані повністю. На місці події працюють слідчо-оперативні групи, експерти та вибухотехніки.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Фото: поліція Харківської області

У ніч проти 18 травня окупанти вже били, попередньо з ЗРК С-300, по селу Циркуни. Ракета влучила в землю. Обійшлося без постраждалих та масштабних руйнувань. Пошкоджений приватний автомобіль.

Росіяни обстрілювали Харківську область і впродовж минулої доби. За 17 травня вони вдарили по щонайменше 20 населених пунктах Харківського, Куп’янського та Чугуївського районів області. У районах Масютівки, Кислівки та Першотравневого окупанти використовували бойову авіацію.

Внаслідок двох обстрілів села Новоосинове Куп’янського району сталися лісові пожежі.

Нагадаємо, що 15 травня, у понеділок, російські війська обстріляли селище міського типу Дворічна, що на Харківщині. Внаслідок цього загинули двоє літніх людей. Ще один цивільний дістав поранення. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter