На Харківщині двоє мирних жителів підірвалися на вибухових пристроях, їх госпіталізували

Дата: 07 Червня 2024
A+ A- Підписатися

Впродовж 6 червня на Харківщині трапилося 2 випадки підривів на вибухових предметах. Є травмовані, вони перебувають у лікарнях. 

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов

Так, у Новій Гнилиці трактор наїхав на міну “пелюстка”. Водія госпіталізували. 

В Ізюмі на невідомому вибуховому пристрої підірвався чоловік, який копав ями для поховання на території міського кладовища. Його також забрали до медичного закладу.

Синєгубов розповів і про загальну безпекову ситуацію у регіоні. 

У селі Лизогубівка внаслідок влучання БПЛА “шахед” у землю пошкоджені дах будинку, віконні склопакети, а також дві господарчі споруди.

У місті Чугуїв через влучання БПЛА у землю постраждали автомобіль, паркан, водопровідна труба, вікна дев’ятиповерхового та п’ятиповерхового будинків, амбулаторія, магазин, відділення “Укрпошти” та приміщення СТО.

Голова ОВА також зазначив, що вночі військові РФ обстріляли територію бази відпочинку в Малинівці за допомогою БПЛА і С-300. Внаслідок цього були пошкоджені будинки та майно.

За минулу добу окупанти КАБами також вразили Білий Колодязь (влучання на відкритій території, інформація про руйнування і постраждалих не надходила) та Томахівку (зруйновано будівлі приватного господарства).

Нагадаємо, що окупанти після півночі 3 червня завдали масованих ракетних ударів по селу Дачне Чугуївського району. Сталася пожежа, пролунало щонайменше пʼять вибухів. 

Загинув 45-річний чоловік, який був внутрішньо переміщеною особою з Донецької області. Двоє людей отримали поранення: жінка 35 років та 42-річний чоловік. Поранені – співробітники бази відпочинку.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter