На Донеччині ворог вкотре атакував евакуаційну групу “Фенікс”

Дата: 25 Серпня 2024
A+ A- Підписатися

На Донеччині російські військові вкотре обстріляли евакуаційну групу “Фенікс”, яка займається вивезенням цивільних з зони бойових дій.

Про це 25 серпня повідомила пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

Наслідки обстрілу росіянами евакуаційної місії “Фенікс” на Донеччині 25 серпня 2024 року. Джерело: телеграм-канал ДСНС України

Евакуаційна місія потрапила під удар ворожого FPV-дрона прямо на автодорозі – під час проведення евакуаційних заходів із м. Українськ.

Під час обстрілу в автомобілі знаходились двоє рятувальників, поліціянт та четверо евакуйованих цивільних, зокрема й дитина 2016 року народження.

Внаслідок удару пошкоджений броньований автомобіль Land Rover Defender. Люди не постраждали.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що на Донеччині в місті Українськ внаслідок обстрілу росіян 25 серпня 2024 року загинув цивільний.

Також у ніч на 25 серпня російська армія вдарила ракетою “Іскандер-М” по Краматорську. Внаслідок атаки частково зруйнований готель “Сапфір”, де зупиняються українські та міжнародні журналісти та медійники.

Станом на 17.00 годину того ж дня було відомо про шістьох постраждалих, один у важкому стані.

Серед постраждалих – четверо журналістів агентства Reuters: з Латвії, України, США та Німеччини. П’ятий журналіст, громадянин Великої Британії, перебуває під завалами готелю, і рятувальні служби намагаються дістатися до нього.
Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter