На Донеччині внаслідок обстрілів поранення дістали троє людей, пошкоджені будинки та підприємства

Дата: 14 Листопада 2023
A+ A- Підписатися

13 листопада двоє жителів Авдіївки та один житель Красногорівки, що на Донеччині, дістали поранення внаслідок обстрілу з боку російських окупантів протягом минулої доби.

Про це повідомив виконувач обовʼязків голови Донецької обласної військової адміністрації Ігор Мороз.

Фото: Ігор Мороз

Так, за добу окупанти чотири рази обстріляли Курахівську громаду. У Гострому та Селидовому пошкоджено приватні будинки, у Кураховому в зоні ураження також приватний сектор і промзони. Під вогнем перебувають Успенівка, Веселий Гай і Ганівка. 

На Горлівському напрямку в Торецькій громаді окупанти обстріляли Південне і Північне. Там пошкоджено адмінбудівлю, будинки та інфраструктурні обʼєкти. У Часовоярській громаді також пошкоджено будинки, господарчі споруди й промислові будівлі. У Соледарській громаді зазнають обстрілів Роздолівка, Васюківка і Міньківка. 

Фото: Ігор Мороз

На Лисичанському напрямку в Сіверську пошкоджено будинок, адмінбудівлю та інфраструктурний обʼєкт. 

Поліція та СБУ відкрили кримінальні провадження щодо порушення окупантами законів та звичаїв війни.

Поліція евакуювала ще 94 людини. Загалом з початку обов’язкової евакуації – 95 222 особи, серед них 12 408 – діти, 4 449 – люди з інвалідністю.

Нагадаємо, що 12 листопада в Херсонській області через російські обстріли загинув чоловік, його дружина дістала поранення. А в Донецькій області підтвердили поранення трьох людей в Авдіївці, які вони дістали раніше.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter