На Донеччині вантажівка російських окупантів врізалася в маршрутку, загинули 16 людей

Дата: 08 Грудня 2022
A+ A- Підписатися

На тимчасово окупованій території Донецької області вантажівка російських окупантів розчавила маршрутку. Внаслідок ДТП загинули 16 людей, ще троє дістали поранення.

Про це повідомив журналіст Денис Казанський

ДТП сталася 7 грудня на трасі між Шахтарськом та Торезом. На відео видно, що вантажівка з літерою V повністю зім’яла маршрутку.

“Шансів вижити в пасажирів було небагато. Анітрохи не сумніваюся, що винними оголосять самих цивільних, а вбивцям мешканців Донбасу нічого не буде. Ось побачите”, – написав Казанський.

Пізніше він опублікував ще одне відео з місця ДТП.

“Пишуть, що із загиблих 16 людей двоє були у військовій вантажівці. Інші – цивільні. Провину за ДТП, як я і передбачав вище, вже намагаються звалити на цивільну маршрутку”, – додав журналіст.

Міністерство охорони здоров’я Республіки Марій Ел повідомляє, що в ДТП під Шахтарськом загинула лікарка з Росії Наталія Кострова, яку відправили працювати у відрядження на тимчасово окуповані території.

Як передає “РІА Новини“, ватажок так званої “ДНР” Денис Пушилін підтвердив, що в ДТП на трасі між Торезом та Шахтарськом загинули 16 людей.

За попередніми даними місцевих ЗМІ, водій мікроавтобуса виїхав на зустрічну смугу. Наразі місце аварії оточено. Як пише телеграм-канал “Mash”, водій маршрутки вижив, зараз він із травмами перебуває в лікарні. Ще троє людей перебувають у реанімації в тяжкому стані.

Нагадаємо, що подібний випадок стався влітку в Запорізькій області. Там, 25 липня російська військова вантажівка переїхала легкову машину з цивільними людьми, серед яких була дитина. Дорослі та 12-річний хлопчик загинули на місці.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter