На Донеччині росіяни вбили шістьох мирних жителів, ще 14 поранили

Дата: 30 Червня 2024
A+ A- Підписатися

На Донеччині станом на ранок 30 червня внаслідок російських обстрілів загинули шестеро мирних жителів, ще 14 отримали поранення.

Про це повідомив очільник Донецької ОДА/ОВА Вадим Філашкін.

Джерело: телеграм-канал Вадима Філашкіна

У Курахівці Покровського району загинула одна людина, троє поранені, пошкоджено чотири будинки. У Кураховому поранено людину, знищено будинок. У Селидовому пошкоджено три адмінбудівлі та шість промислових приміщень.

У Лиманській громаді Краматорського району троє людей загинули, зруйновано будинок у Зарічному. Одна людина поранена й один будинок пошкоджено у Торському. У Костянтинівці загинув один мирний житель, троє поранені, зруйновано два приватних будинки, пошкоджені 13 приватних, 12 багатоповерхівок, чотири нежитлових приміщення, три адмінбудівлі, спортзал, крамниця, два інфраструктурних об’єкти і 13 автомобілів.

Джерело: телеграм-канал Вадима Філашкіна

У Торецькій громаді Бахмутського району двоє цивільних загинули і шестеро поранені. Пошкоджено 24 будинки, дві адмінбудівлі. У Часовоярській територіальній громаді пошкоджені чотири приватних будинки і багатоповерхівка. У Сіверській громаді два будинки зруйновані, два пошкоджені.

Усього за добу росіяни 32 рази обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуювали 313 людей, зокрема 24 дитини, уточнив Філашкін.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що 29 червня на Донеччині внаслідок ранкових обстрілів загинуло троє людей, ще четверо поранені.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter