На Дніпропетровщині російська ракета знищила склад із зерном

Дата: 02 Травня 2022
A+ A- Підписатися

Окупаційні збройні сили РФ знову завдали ракетних ударів по Дніпропетровській області, поціливши у склад із зерном.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко у своєму телеграм-каналі

Скриншот з відео

 “У нас знову “приліт” у Синельниківському районі. Ракета влучила в елеватор. Зруйнувала склад з зерном. Попередньо, постраждалих немає. Не дають оркам спокою наші сільгоспсклади”, – написав він.

Як відомо, 1 травня російські ракети у Синельниківському районі зруйнували склади агропідприємств: один порожній, інший з зерном.

 Російська Федерація, за словами голови Луганської ОДА Сергія Гайдая, цілеспрямовано обстрілювала склади з продовольством на Луганщині. 

Крім того, у березні внаслідок російського обстрілу на Київщині згорів овочевий та м’ясний склад, з якого харчі відправляли, зокрема українським захисникам. 

Країна-агресор, попри численні свідчення, заявляє, що не обстрілює цивільних та цивільні об’єкти в Україні.

Генеральний штаб Збройних сил України 29 квітня повідомив, що російські військові викрали понад 60 тонн пшениці разом із вантажним транспортом в окупованому ними місті Кам’янка-Дніпровська у Запорізькій області.

Раніше ООН попередила, що закриття портів у Чорному морі може спровокувати глобальну продовольчу катастрофу, яка призведе до голоду, масової міграції та політичної нестабільності у світі.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter