На Дніпропетровщині під ракетний обстріл потрапили рятувальники, пресофіцерка ДСНС — у реанімації

Дата: 10 Квітня 2022
A+ A- Підписатися

У Дніпрі під ракетний обстріл окупантів потрапила група рятувальників Державної служби надзвичайних ситуацій: п’ятеро людей отримали поранення, серед них — пресофіцерка ДСНС Євгенія Дудка. 

Про це 10 квітня повідомили очільник Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко у телеграм-каналі та журналістка Анна Гребенчук на своїй фейсбук-сторінці.

Євгенія Дудка. Джерело: фейсбук-сторінка Анни Гребенчук

“У нас шестеро поранених рятувальників. Вони у лікарнях. Одна дівчина важка, її зараз оперують. Підрозділ рятувальників потрапив під ворожий ракетний обстріл, коли розбирав завали на місці ранкової атаки”, — написав Резніченко.

Згодом у пресслужбі ДСНС уточнили, що поранених — п’ятеро.

“Ці покидьки намагаються знищити кращих із нас… Сьогодні, під час ворожих ракетних обстрілів, яких зазнало місто Дніпро, було поранено п’ятьох рятувальників. Серед них найбіше постраждала начальниця відділу зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області Євгенія Дудка”, — йдеться в повідомленні.

Проте, що дівчину прооперували, повідомила керівниця пресцентру телеканалу “Прямий” Анна Гребенчук

“Женю прооперували. Вона важка дуже… Її колеги відкрили збір. Якщо є можливість, допоможіть. 5168757407413618 Сергій Ковтонюк (представник прес-служби ДСНС)”,написала вона.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що на Київщині на вибуховому пристрої підірвалося пожежне авто з особовим складом: постраждали вісім рятувальників Вишгородського районного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій. Екіпаж отримав поранення різного ступеню тяжкості.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter