На деокупованому Півдні України запрацював новий сайт “Район.Херсон”

Дата: 14 Листопада 2022
A+ A- Підписатися

У мережі гіперлокальних ЗМІ “Район.in.ua” зʼявилося перше видання, яке працюватиме на деокупованій території та висвітлюватиме події Херсонської області, – “Район.Херсон”. Роботу над запуском проєкту розпочали 11 листопада, у день звільнення Херсона від російських окупантів. 

Про це йдеться на сайті нового медіа.

Фото: Varta1

11 листопада в команди з’явилась ідея відкрити нове видання на Півдні України. Того ж дня вони розпочали роботу та знайшли партнерів і однодумців. 

“Звільнення Херсона дало остаточну впевненість, що все буде добре, обов’язково переможемо загарбників у цій жорстокій, кровопролитній війні. Тому ми просто не можемо обійтися без Херсона в нашій мережі сайтів. Маємо знати, як відроджується місто. Маємо знати про великих українців, які пережили дев’ять важких місяців окупації”, – зазначає директор медіахолдингу CID Media Group Ігор Денисевич.

Очільник медіахолдингу додає, що мріє повідомити невдовзі й про відкриття інших видань у південно-східному регіоні.

“Сподіваюся, що скоро відкриємо “Район.Маріуполь”, “Донецьк”, “Луганськ”, “Мелітополь”, “Сімферополь”. Після важких випробувань на наш народ чекає лише мир та процвітання. А Херсон є початком нашої великої перемоги”, – каже медійник.

Новим сайтом опікуватиметься херсонська редакторка Євгенія Вірлич

“Тепер Херсон разом з “Районами”! Сьогодні це особливо важливо – обмінюватись інформацією та співпрацювати. Попереду ще кілька приємних інформаційних сюрпризів, а зараз просто запрошуємо вас до нашого новинного майданчика. Тут затишно, перевірено, актуально і пахне кавунами та перемогою”, – каже Вірлич.

Примітно, що мережа “Район.in.ua” функціонує в складі медіахолдингу CID Media Group. Під брендом “Районів” працює вже понад 30 видань.

Нагадаємо, що 11 листопада українські державні установи, медіа, компанії запустили в мережі флешмоб на честь звільнення Херсона від російських загарбників: у свої лого та аватарки вони додали зображення кавуна – символу Херсонщини. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter