Минулої доби внаслідок російських обстрілів на Донеччині та Луганщині загинули п’ятеро цивільних, ще 12 поранені

Дата: 28 Квітня 2022
A+ A- Підписатися

Внаслідок обстрілів російських військових 27 квітня на Луганщині та Донеччині загинули щонайменше п’ятеро цивільних, а ще 12 отримали поранення. 

Про це повідомили голови тамтешніх ОВА Сергій Гайдай та Павло Кириленко

Наслідки російських обстрілів на Луганщині. Фото: телеграм-канал Сергія Гайдая

На Луганщині загалом за добу росіяни нанесли 29 ударів, зокрема, чотири рази поцілили у Гірській громаді, де горіли столярна майстерня та трансформатор, який вже неможливо відремонтувати. Також по 10 разів ворог обстрілював Попасну та Лисичанськ.

“Лисичанськ – великий за площею населений пункт. І тим легше росіянам кудись влучити, а нашим рятівникам складніше швидко відреагувати. Займання через обстріли відбуваються майже по всій території, а це практично 100 квадратних кілометрів”,розповідає Гайдай. 

У Гірському вчора зранку загинув 58-річний місцевий житель, який вийшов на подвір’я біля свого будинку та не встиг сховатися від вогню росіян, а у Сєвєродонецьку – 85-річна жінка. Вона загинула під час обстрілу лікарні у місті, яка є однією з двох що працює в регіоні.

Фото: телеграм-канал Сергія Гайдая

Окрім цього у Новодружеську та Лисичанську загинули двоє чоловіків, а ще чотири людини отримали поранення різного ступеня тяжкості.

На Донеччині російські військові вбили мирного мешканця Мар’їнки та поранили ще вісьмох жителів регіону. Крім того, у Бахмуті медичну допомогу отримали 2 людини, поранені на Луганщині.

Нагадаємо, що внаслідок російських обстрілів 26 квітня на Луганщині та Донеччині загинули четверо людей.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter