Минулої доби росіяни вбили на Херсонщині чоловіка та поранили ще вісьмох людей

Дата: 27 Квітня 2024
A+ A- Підписатися

26 квітня через обстріли Херсонщини армією РФ одна людина загинула, ще 8 мирних жителів дістали поранення. Є влучання в об‘єкти критичної інфраструктури, житлові квартали населених пунктів та приватний сектор.

Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

“Минулої доби противник обстрілював Антонівку, Придніпровське, Велетенське, Інженерне, Кізомис, Комишани, Станіслав, Білозерзу, Берислав, Золоту Балку, Томарине, Нововоронцовку, Козацьке та місто Херсон”, – йдеться в повідомленні.

За його даними, російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено 2 приватні будинки. Були зафіксовані влучання в об’єкти критичної та комунальної інфраструктури, приватні автомобілі.

Через російську агресію 1 людина загинула, ще 8 – дістали поранення.

Як повідомила Херсонська обласна прокуратура, загиблий у селі Козацьке Херсонської області – 39-річний чоловік, який зазнав поранень, несумісних із життям.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, що поєднано із умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, 26 квітня, під час виконання соціального маршруту Новокаїри–Нововоронцовка в районі села Золота Балка, що на Херсонщині, російський дрон-камікадзе атакував соціальний автобус гуманітарної місії “Проліска” з 16 пасажирами–мешканцями прифронтових населених пунктів, що прямували в центр громади для отримання сервісів адміністративного та соціального характеру.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter