Минулої доби росіяни вбили на Харківщині трьох цивільних

Дата: 11 Травня 2024
A+ A- Підписатися
За минулу добу, 10 травня, війська окупантів убили на Харківщині трьох людей, також є поранені цивільні.
 
Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.
 
Наслідки російських обстрілів Харківщини. Архівне фото

“Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали 30 населених пунктів Харківщини: Петропавлівка, Степова Новоселівка, Берестове та інші. Авіаційних обстрілів зазнали н.п. Глибоке, Лукʼянці, Огірцеве, Вовчанськ, Вовчанські Хутори, Веселе, Вільча, Липці, Слобожанське, Сосновий Бір, Українське”, – йдеться у повідомленні

Синєгубов зазначив, що о 23:40 у селі Липці Харківського району внаслідок обстрілу зазнали поранень 53-річна жінка та 38-річний чоловік, а внаслідок серії масованих обстрілів Вовчанська з різних видів озброєнь поранені 52-річний та 42-річний чоловіки, 60-річна жінка. Крім того, посадовець додав, що через обстріли міста поранена ще одна людина, а також є двоє загиблих.

А в селі Черкаські Тишки Харківського району внаслідок артобстрілу загинув 55-річний чоловік, пошкоджено приватні будинки.

Крім того, в селі Андріївка Ізюмського району у полі трактор наїхав на невідомий вибуховий пристрій. Постраждалих немає.

Своєю чергою начальник ГУ НП у Харківській області Володимир Тимошко повідомив, що 10 травня об 11:15 внаслідок артилерійського обстрілу російськими військовими травм зазнали двоє поліцейських. З мінно-вибуховими травмами їх госпіталізували.

За його словами, на момент поранення поліцейські виконували службові обов’язки.

Окрім того, за словами Тимошко, на Харківщині 10 травня постраждали й четверо цивільних громадян, у тому числі 11-річна дитина.

Раніше ZMINA повідомляла, що 10 травня війська РФ масовано обстрілювали прикордонні громади Харківщини, внаслідок чого щонайменше п’ятеро людей дістали поранення і ще двоє загинули.
Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter