Минулої доби у селищі Куп’янськ-Вузловий на Харківщині окупанти вбили двох людей

Дата: 24 Серпня 2024
A+ A- Підписатися
Впродовж минулої доби армія РФ вбила на Харківщині двох людей. Крім того, ще троє цивільних зазнали поранень.
 
Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.
 
Наслідки російських обстрілів Харківщини. Джерело: телеграм-канал Олега Синєгубова

“12:20 Куп’янський р-н, с. Куп’янськ-Вузловий. Внаслідок обстрілу горіла трава. Пошкоджено будинок. Загинули 2 чоловіків віком 51 та 58 років. Постраждали три жінки 45, 63, 85 років”, – йдеться у повідомленні.

Посадовець уточнив, що внаслідок обстрілів у Куп’янську горів дах будинку та приватний будинок, у селі Нова Козача Дергачівської громади спалахнули гараж, господарча будівля та два мотоцикли. Пожежі через ворожі атаки виникли й в Одноробівці Золочівської громади, де горіла господарча споруда, а в Новоосиному Курилівської громади – дачний будинок.

Наслідки російських обстрілів Харківщини. Джерело: телеграм-канал Олега Синєгубова

Окрім того, внаслідок обстрілів пошкоджені будинок у селі Кучерівка Петропавлівської громади, двоповерховий багатоквартирний будинок та електромережі – в Одноробівці Золочівської громади.

Наслідки російських обстрілів Харківщини. Джерело: телеграм-канал Олега Синєгубова

Також голова ОВА повідомив, що 22 та 23 серпня у селі Козача Лопань рятувальники деблокували тіла двох жінок віком 61 та 43 років, які загинули під час обстрілу 21 серпня.

Нагадаємо, вночі 23 серпня армія РФ завдала ударів по селах Богуславка та Колісниківка Харківської області, унаслідок обстрілів двоє цивільних зазнали поранень, ще одна людина перебувала під завалами. Крім того, за добу 22 серпня росіяни поранили в Богодухові вісьмох цивільних, серед яких одна дитина.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter