Минулої доби на Херсонщині росіяни вбили жінку та поранили ще чотирьох людей

Дата: 09 Червня 2024
A+ A- Підписатися
Впродовж доби 8 червня під вогнем російських військ опинилися 16 населених пунктів. Унаслідок обстрілів загинула цивільна жінка. Крім того, вчора увечері росіяни скинули вибухівку з дрона на машину швидкої допомоги, постраждав водій автомобіля.
 
Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.
 
Наслідки російських ударів по Херсонщині

“Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено 13 приватних будинків. Також було зафіксоване влучання в автомобілі. Через російську агресію 1 людина загинула, ще 4 дістали поранення”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Гаврилівка, Берислав, Зміївка, Томина Балка, Білозерка, Бургунка, Республіканець, Дудчани, Антонівка, Токарівка, Велетенське, Михайлівка, Іванівка, Чайкине, Садове та місто Херсон.

Вчора вдень Прокудін повідомляв, що росіяни обстріляли село Дудчани Бериславського району. Унаслідок цього важкі травми отримала жінка 60 років, поранення виявились смертельними.

Крім того, увечері 8 червня війська РФ атакували машину швидкої допомоги на Херсонщині.

“В одному з населених пунктів Білозерської громади окупанти скинули вибухівку з дрона на бригаду медиків, які поспішали на виклик. У водія діагностували вибухову травму та контузію. Фельдшер не постраждала. Обох евакуювали в безпечне місце”, – писав очільник Херсонської ОВА.

Він додав, що до лікарні шпиталізували 50-річного чоловіка, який потрапив під ворожий обстріл. В нього — вибухова травма та поранення ноги. 

Нагадаємо, 8 червня РФ завдала удару по Милівській громаді Херсонщини, там загинула місцева жителька.

Крім того, зранку 8 червня окупанти вдарили по селищу Антонівка Херсонської області, внаслідок цього постраждала літня жінка, вона перебуває в лікарні у стані середньої тяжкості. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter