Минулої доби на Херсонщині росіяни вбили одну людину і поранили ще шістьох цивільних

Дата: 25 Лютого 2024
A+ A- Підписатися

Минулої доби російські війська здійснили 23 обстріли населених пунктів Херсонського та Бериславського районів. Унаслідок цього загинула жінка і ще шестеро людей зазнали поранень.

Про це повідомили голова місцевої ОВА Олександр Прокудін та пресслужба поліції Херсонської області.

За словами Прокудіна, росіяни обстрілювали Білозерку, Шляхове, Новоберислав, Гаврилівку, Садове, Станіслав, Осокорівку та місто Херсон.

“Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема, були пошкоджені 2 багатоповерхівки та 7 приватних будинків. У Херсоні зафіксовані обстріли навчального закладу,  адмінбудівлі та об’єкта критичної інфраструктури”, – йдеться у повідомленні.

За словами посадовця, через російську агресію загинула одна людина, ще шестеро зазнали поранень.

У поліції додали, що Херсон перебував під обстрілом фактично цілодобово. Влучання зафіксували в Центральному, Дніпровському та Корабельному районах. В мікрорайонах Таврійський та Шуменський. Унаслідок артилерійських атак пошкоджені багатоповерхові будинки, в мікрорайоні Корабел – приміщення професійного навчального закладу.

“Військові РФ з артилерії двічі били по Білозерці. Внаслідок вибухів загинула 43-річна жінка. Двох чоловіків, віком 39 та 45 років, госпіталізували з осколковими пораненнями та переламами. Також були пошкоджені 5 приватних будинків. В результаті іншого обстрілу мінно-вибухові травми та осколкові поранення отримали 36-річна жінка та двоє чоловіків віком 36 та 50 років. Потерпілих оперативно доставили до лікарні”, – зазначили в поліції.

Крім цього, обстріли пошкодили газопровід та легковий автомобіль.

Також до лікарні звернувся житель Берислава. 38-річний чоловік отримав поранення голови та акубаротравму внаслідок скиду ворогом вибухового пристрою з дрона за день до того.

На місцях обстрілів працювали поліціянти, медики та рятувальники.  

Раніше ZMINA повідомляла, що 24 лютого росіяни обстріляли селище Білозерка, що в Херсонській області. Унаслідок обстрілу загинула жінка, є постраждалі.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter