Минулої доби через російські обстріли на Донеччині та Херсонщині загинуло семеро людей

Дата: 09 Вересня 2023
A+ A- Підписатися
Впродовж минулої доби росіяни вбили трьох людей у Херсонській області та поранили ще вісьмох. Також унаслідок обстрілів військ РФ на Донеччині загинуло четверо цивільних, ще семеро дістали поранення.
 
Про це повідомляє Донецька обласна державна адміністрація та очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.
 
Наслідки обстрілів Донеччини з боку російських військ

“За 8 вересня росіяни вбили чотирьох жителів Донеччини: двох – у Переїзному, одного – у Зарічному і одного – у Катеринівці. Ще семеро людей в області за добу зазнали поранень”, йдеться в повідомленні.

Як підкреслили в ОДА, наразі неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі.

Наслідки обстрілів Херсонщини з боку російських військ. Фото: Нацполіція

Крім того, за минулу добу на Херсонщині армія Російської Федерації здійснила 59 обстрілів, випустивши 244 снаряди з мінометів, артилерії, “Градів”, БПЛА та авіації.

По місту Херсон росіяни випустили 5 снарядів. З лівого берега Дніпра армія РФ обстріляла житлові квартали Херсона, особливо постраждали прибережні райони, там зафіксовано пошкодження багатоповерхових та приватних будинків.

Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області; територію гаражного кооперативу у Херсоні; будівлю навчального закладу у Бериславському районі.

Через російську агресію три людини загинули, ще 8 дістали поранення.

Нагадаємо, 8 вересня у Херсонській області на російській міні підірвалися троє вибухотехніків. Постраждалі – сапери організації The HALO Trust, яка займається гуманітарним розмінуванням області. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter