Москалькову не пустили до Одинцова

Дата: 26 Червня 2018
A+ A- Підписатися

Російську уповноважену з прав людини Тетяну Москалькову не пустили у СІЗО до Максима Одинцова.

Про це повідомляє 24 канал.

Максим Одинцов – колишній військовослужбовець Збройних сил України, який після анексії Криму перейшов на службу в російську армію. Суд у Києві ще в лютому виніс йому вирок за державну зраду і дезертирство з української армії та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 14 років.

Не дивлячись на те, що чоловік є громадянином України, Москалькова вважає його громадянином РФ та внесла до списків відвідування, які сторони раніше узгоджували в Москві.

За інформацією російського Омбудсмана, причиною відмови у відвідуванні стала нестача документів, а саме дозволу від Мін’юсту, який вона запросить сьогодні.

Російська уповноважена з прав людини перебуває в Києві один день і вже встигла зустрітися з екіпажем затриманого в Азовському морі судна “Норд” з Криму.

У своєму Instagram вона написала, що вважає членів екіпажу “заручниками та буде просити звільнити їх українську владу”.

Нагадаємо, що українська Омбудсман Людмила Денісова знаходиться з робочим візитом у Росії. Під час поїздки вона планувала відвідати понад 30 українських в’язнів, але російська сторона не дає їй цього зробити. Нещодавно її без пояснення причини не пустили до українського режисера Олега Сенцова, який голодує вже понад місяць у російській колонії в Лабитнангі. Пізніше її не пустили до Романа Сущенка.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter