Мінкульт випустив порадник, як вести себе під час надзвичайної ситуації або війни

Дата: 23 Червня 2021
A+ A- Підписатися

Центр стратегічної комунікації та інформаційної безпеки при Міністерстві культури та інформаційної політики випустив брошуру, в якій зібрали практичні поради на випадок надзвичайної ситуації або війни. 

Брошуру можна завантажити за посиланням

Фото: ДСНС

На 26 сторінках автори зібрали поради до підготовки вдома, рекомендації, що робити в надзвичайній ситуації або в зоні бойових дій, як діяти після отримання сигналу “УВАГА ВСІМ!”, як підготувати “тривожну валізу”, а також окремий розділ про те, як не стати жертвою дезінформації. 

“Брошура невелика, вона містить базові рекомендації, які можна прочитати швидко в момент безпосередньої небезпеки”, – написала у фейсбуку керівниця Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки Любов Цибульська

У планах, як повідомили ДСНС, випуск 100 тисяч примірників брошури, які поширять, зокрема, на сході та півдні країни. Матеріали також мають перекласти російською, кримськотатарською та англійською мовами. Порадник можна друкувати самостійно та використовувати на сайтах державних установ для охоплення максимально широкої аудиторії.

Оригінальні ілюстрації для брошури створив художник Олександр Грехов.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter