Мешканця Луганщини, який воював на боці бойовиків так званої “ЛНР”, засудили до 15 років в’язниці

Дата: 14 Грудня 2022
A+ A- Підписатися

Мешканця одного із сіл Луганської області, який із 2014 року брав участь у незаконному збройному формуванні так званої “ЛНР”, засудили до 15 років позбавлення волі.

Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

Джерело: Офіс генпрокурора

“Під час служби засуджений забезпечував пропускний режим на блокпості при в’їзді до міста Лисичанськ Луганської області, яке на той час було підконтрольне так званій “ЛНР”. Він здійснював перевірку документів, особистий огляд громадян та речей, транспортних засобів, вів спостереження за прилеглою місцевістю”, – йдеться в повідомленні.

Суд визнав жителя Луганщини винним в участі в терористичній організації та в діяльності не передбачених законом збройних формувань (ч. 1 ст. 258-3, ч. 2 ст. 260 КК України) і призначив йому покарання у вигляді 15 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Наразі засуджений перебуває під вартою.

Нагадаємо, у середині листопада суд визнав винним у зазіханні на територіальну цілісність і недоторканність України та участі в діяльності не передбачених законом збройних формувань мешканця Луганщини, який воював у складі бойовиків так званої “ЛНР”. Його засудили до десяти років за ґратами. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter