Мережа магазинів EVA запускає благодійний збір “На щастя” на підтримку дітей-сиріт

Дата: 03 Червня 2024
A+ A- Підписатися

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей мережа магазинів EVA запускає благодійний збір “На щастя” для підтримки дітей-сиріт. Взяти участь у цій ініціативі можна в магазинах EVA з 30 травня по 4 вересня 2024 року, здійснивши на касі переказ від 1 гривні.

Про це повідомили на сайті EVA.ua.

Зібрані кошти перерахують Благодійному фонду Руслана Шостака і використають для задоволення потреб підопічних проєкту “Дитинство без війни”.

“Кожен благодійний внесок – це можливість створювати кращі умови для дітей-сиріт, даруючи їм шанс на щасливе дитинство. Спільними зусиллями ми можемо забезпечити їм можливість навчатися, розвиватися і перебувати в безпеці, подалі від війни”, – зазначила директорка Благодійного фонду Руслана Шостака Євгенія Бут.

“Дитинство без війни” – централізована ініціатива з евакуації дітей з України під час війни. Забезпечення проживання, харчування, медичного супроводу та навчання дітей, які перебувають під опікою цього проєкту, вимагає постійних надходжень коштів від благодійників. Тому кожен внесок важливий.

“Вже понад два роки проєкт “Дитинство без війни” створює безпечний простір для сотень українських хлопчиків та дівчат, а EVA з перших днів надає йому підтримку. За цей час клієнти мережі передали на користь проєкту понад 7,4 мільйона гривень у вигляді бонусів програми лояльності. Це результат долучення понад 400 тисяч людей”, – розповіла керівниця PR-напряму EVA Олександра Гнатик.

Нагадаємо, що з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україні статусу дитини-сироти або дитини, позбавленої батьківського піклування, набули більш як 13 тисяч дітей.

Раніше кабмін запровадив нову тимчасову допомогу “Дитина не одна” у розмірі 2,5–3,5 прожиткового мінімуму. Її надаватимуть на дітей, які залишилися без батьківського піклування.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter