Чотирьох українських військових підозрюють у вбивствах

Дата: 15 Травня 2015
A+ A- Підписатися

На Донеччині за підозрою у вбивствах двох людей затримано військовослужбовців Збройних Сил України.

Відповідну заяву розповсюдила прес-служба обласної міліції.

За підозрою у скоєнні вбивства і нанесенні тілесних ушкоджень, що спричинили смерть, міліцією затримані військовослужбовці Збройних сил України“, – йдеться в повідомленні.

Працівники Костянтинівського міськвідділу міліції розкрили вбивство жителя Дзержинська 1963 року народження. Його тіло знайшли 29 квітня поряд із шахтою “Свята Матрона” з наскрізним вогнепальним пораненням тулуба.

Слідство встановило причетність до вбивства військовослужбовця ЗСУ, мешканця Кіровоградщини. 12 травня його затримали, а суд Костянтинівки обрав йому запобіжний захід – арешт.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 “Умисне вбивство” Кримінального кодексу України. Стаття передбачає позбавлення свободи на строк від 7 до 15 років. Слідство продовжується.

Також 8 травня 2015 року в селищі Талаківка під Маріуполем знайшли тіло чоловіка 1977 року народження зі слідами насильницької смерті. Оперативники встановили, що до цього факту причетні троє військовослужбовців, які дислокуються в прилеглому селищі.

Кримінальне провадження відкрито за ч.2 ст.121 “Умисне тяжке тілесне ушкодження” Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі. Підозрювані утримуються під вартою.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter