Марш Рівності у Києві: до поліції доставили 57 людей (оновлено)

Дата: 12 Червня 2016
A+ A- Підписатися

До управлінь столичної поліції доставили близько 57-ти агресивно налаштованих людей, які “не реагували на зауваження поліції”.

Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Києві.

“Правоохоронці встановлять, хто вони, відберуть пояснення та нададуть правову оцінку їхнім діям”, – йдеться у повідомленні.

“Станом на 11:50 всіх, кого затримали вже відпустили і з Дніпровського, і з Деснянського райуправлінь”, – повідомив керівник Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Богдан Крикливенко.

Керівниця Національної поліції Хатія Деканоідзе на брифінгу за підсумками роботи поліцї на Марші рівності повідомила, що поліція склала 10 протоколів про адмінпорушення. 

За її словами, участь у марші взяли близько 1500 людей.

У поліції пояснили, що до охорони порядку під час Маршу рівності залучили близько 6 тисяч правоохоронців, у тому числі працівники Національної гвардії України, курсанти Національної академії внутрішніх справ, структурних підрозділів столичної поліції та зведені загони з інших регіонів країни.

“Учасники подякували правоохоронцям за забезпечення правопорядку та залишають місце заходу”, – говориться у повідомленні Нацполіції.

У місці проведення заходу поліція встановила фільтраційні кордони, правоохоронці забезпечували пропускний режим і превентивні поліцейські заходи. Зокрема вибірково перевіряли документи та вміст сумок учасників маршу.

На місці працювали кінологи зі службовими собаками та експерти-вибухотехніки.

Фото Нацполіції

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter