Маріупольцям про знесення їхніх будинків повідомляють лише напередодні – Андрющенко

Дата: 08 Листопада 2022
A+ A- Підписатися

Окупанти продовжують зносити будинки в тимчасово захопленому Маріуполі. Мешканцям дають лише один день, щоб ті могли забрати речі з помешкань.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

“Чергове відновлення – демонтаж по вул. Купріна. Все відбувається за новим стандартом росії в Маріуполі. За день мешканців викинули на вулицю, повідомили про виселення разом з речами. Ані нових квартир. Ані “маневренного фонда”. Нічого. Люди на вулиці, будинок в руїну та на смітник. Лють. Просто лють”, – написав Андрющенко.

Напередодні знесення будинків мешканці отримують повідомлення з наказом зібрати цінні речі та покинути квартири. Двері, як пишуть окупанти, слід залишити відчиненими. 

Згодом радник мера також додав, що будинків за адресою Луніна, 6, Хмельницького, 33, та проспект Миру, 86, більше немає: їх знесли окупанти.

Нагадаємо, що в тимчасово захопленому росіянами Маріуполі деякі жителі досі живуть у наметах і готують їжу на вогнищах, оскільки їхні будинки розбомбили окупанти, а нове житло так звана “влада” не надала.

За інформацією міської ради, намети розташовані біля кінотеатру “Савона”, де жителі міста ховалися під час обстрілів росіян. Маріупольці досі продовжують готувати їжу на вогнищах, а сплять у підвалах кінотеатру.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter