Луценко анонсував суд над Януковичем на З березня

Дата: 27 Січня 2017
A+ A- Підписатися

Нещодавно слідство допитало останнього свідка у справі про державну зраду екс-президента Віктора Януковича – голову Верховної Ради Андрія Парубія.

Про це сказав генеральний прокурор Юрій Луценко під час зустрічі зі студентами Києво-Могилянської академії 27 січня, передає “5 канал”.

Матеріали справи про державну зраду Януковича уже найближчим часом передадуть на ознайомлення його захисту.

Початок судового розгляду прогнозують на березень цього року, зазначив генпрокурор.

“З березня на екранах всієї країни – відкритий, неупереджений та справедливий суд над людиною, яку ми підозрюємо в скоєнні державної зради шляхом підписання листа, що дозволив Путіну ввести війська у Крим, а потім на Донбас”, – заявив Луценко.

“Це поставить крапку над історією диктатури, це дасть можливість конфіскувати усі багатства, які знаходяться в Україні та арештовані за кордоном”, – вважає він.

Крім того, повідомляє “5 канал”, уже найближчим часом прокуратура розпочне роботу над справами соратників президента-втікача: Курченка, Клименка та Кузьменка.

Як відомо, 20 січня 2017 року Печерський райсуд Києва дозволив проводити заочне розслідування стосовно Януковича у справі про держзраду Головній військовій прокуратурі.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter