Киянина три роки тримали в полоні, щоб заволодіти його квартирою

Дата: 01 Квітня 2021
A+ A- Підписатися

Правоохоронці викрили групу зловмисників, які три роки утримували в полоні мешканця Києва, щоб заволодіти його квартирою. 

Про це повідомили в Нацполіції.

Фото: Нацполіція

Чоловіка, якого звільнили з полону, ще у 2017 році внесли до списків безвісти зниклих. Нещодавно поліцейські отримали інформацію про те, що зниклий нібито перебуває в Миколаївській області. 

“Під час слідчих дій у помешканні зловмисників виявили 52-річного потерпілого, а також 49-річного киянина, якого, ймовірно, також насильно утримували в будинку”, – розповів начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

Окрім цього, під час слідчих дій до правоохоронців звернулася жінка, яка розповіла, що люди, ймовірно причетні до викрадення киянина, шахрайським шляхом заволоділи і її помешканням. Водночас саму потерпілу поселили в приватний будинок в одному із сіл Миколаївщини. Цю інформацію перевіряють правоохоронці. 

Наразі всіх трьох членів групи арештували та доставили до Києва. Справу відкрили за статтями про незаконне позбавлення волі або викрадення людини та шахрайство. У разі доведення провини фігурантам загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що нещодавно на Київщині затримали п’ятьох зловмисників, які незаконно утримували та катували людей у так званому реабілітаційному центрі для нарко- та алкозалежних.
 
Фотографія обкладинки: Нацполіція 
Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter