Кількість загиблих внаслідок нічного обстрілу Харкова зросла до шести

Дата: 31 Травня 2024
A+ A- Підписатися

Кількість загиблих внаслідок обстрілу щільної житлової забудови Харкова в ніч на 31 травня зросла до шести: на місці ракетного удару знайшли ще одне тіло.

Про це повідомила пресслужба Офісу генерального прокурора, а також написав начальник слідчого управління Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов.

Джерело: фейсбук-сторінка Сергія Болвінова

 За його інформацією, загибла жінка, ймовірно, прийшла провідати свою матір та залишилася на ніч.

“Мати жила якраз на п’ятому поверсі, від якого нічого не залишилося. Коли вдарила ракета, жінку просто викинуло на вулицю, вона відлетіла на кілька десятків метрів і вдарилася в стіну сусіднього будинку”, – написав він на своїй сторінці у фейсбуку.

Тіло старшої жінки, ймовірно, матері загиблої також винесло вибуховою хвилею надвір, її знайшли ще зранку. В морзі загиблу впізнав чоловік.

“А от доньку, яка залишилася ночувати, ніхто з рідних поки впізнати не може – занадто серйозні пошкодження. Наші криміналісти вже розпочали ДНК дослідження, щоби підтвердити її особу”, – розповів  Болвінов. 

Раніше ZMINA повідомляла про те, що в Харкові в ніч на 31 травня російські військові завдали подвійного ракетного удару по щільній житловій забудові у Новобаварському районі, поціливши в пʼятиповерхівку: загинули п’ятеро людей, 25 – постраждали.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter