Кількість загиблих від ракет у Вінниці збільшилася до 25: померла лікарка клініки “Нейромед”

Дата: 19 Липня 2022
A+ A- Підписатися

У Вінниці померла лікарка-неврологиня Наталя Фальштинська, яка працювала в клініці “Нейромед” і стала жертвою ракетного удару по центру міста 14 липня. 

Про це повідомив голова Вінницької обладміністрації Сергій Борзов.

“Сьогодні в лікарні померла лікар-невролог Наталя Фальштинська. Коли прилетіла ракета, вона приймала пацієнтів у клініці “Нейромед”. Без мами залишилися троє дітей”, – написав він.

Отже, кількість людей, загиблих від ракетного удару по центру Вінниці, зросла до 25.

Нагадаємо, 14 липня Росіяни вдарили по центру Вінниці крилатими ракетами “Калібр”, запустивши їх з підводного човна в акваторії Чорного моря.

За даними поліції, три російські ракети поцілили в будівлю Будинку побуту “Ювілейний”, де були розташовані низка офісів, а також медичний центр “Нейромед”. Унаслідок влучення російської ракети адміністратор клініки Катерина Гула та менеджер Тетяна Харченко загинули одразу, ще двоє медиків отримали тяжкі поранення – дитячий невролог Павло Ковальчук та неврологиня Наталія Фальштинська.

Також 14 липня загинуло три дитини: чотирирічна Ліза та двоє хлопчиків семи і восьми років. Один із хлопчиків у момент атаки проходив обстеження в медичному центрі. Він загинув разом з мамою. Інший чекав дядька в припаркованому авто та потрапив у вогняну пастку.

Від ударів постраждали також Будинок офіцерів та розташовані неподалік житлові будинки.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter