Кількість загиблих унаслідок російського удару по Одесі зросла до п’яти людей

Дата: 29 Квітня 2024
A+ A- Підписатися
Кількість загиблих в Одесі через російську атаку збільшилася до п’яти людей. Також відомо про щонайменше 32 поранених, серед яких двоє дітей.
 
Про це повідомив начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.
 
Наслідки ракетної атаки по Одесі. Джерело: телеграм-канал Олега Кіпера

“Росіяни вдарили балістичною ракетою, попередньо, з касетним боєприпасом по одній із найпопулярніших серед одеситів та гостей міста локації… Такі боєприпаси використовуються для ураження живої сили та несуть загрозу в першу чергу для людей, а не для техніки та будівель. Станом на 22:00 четверо людей загинули, також вбито собаку. Ще один чоловік помер внаслідок інсульту, який спровокувала атака”, – йдеться в повідомленні.

За словами посадовця, 32 людей поранені, 25 перебувають у лікарнях, серед них двоє дітей і вагітна жінка. Дівчинка, якій немає й пʼяти років, у вкрай тяжкому стані. Ще шестеро дорослих також у реанімації.

Наслідки ракетної атаки по Одесі. Джерело: телеграм-канал Олега Кіпера

Як зазначили в Офісі генпрокурора, окупанти здійснили удар близько 18:30. За попередньою інформацією, окупанти били балістикою з касетними суббоєприпасами. 

Правоохоронці розпочали досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, спочатку було відомо про двох загиблих та вісьмох поранених унаслідок російської атаки на Одесу.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter