Кількість загиблих у Вугледарі на Донеччині від обстрілу росіянами зросла до чотирьох людей

Дата: 06 Квітня 2022
A+ A- Підписатися

У Вугледарі Донецької області росіяни обстріляли з артилерії пункт роздавання гуманітарної допомоги – кількість загиблих зросла до чотирьох людей. 

Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко. 

Фото: фейсбук Кириленка

“Вранці ворог цинічно обстріляв мирних мешканців Вугледара, які прийшли отримати гуманітарну допомогу. В результаті обстрілу – четверо загиблих і четверо поранених”, – написав Кириленко. 

Він додав, що двічі під обстріли потрапила Очеретинська громада. Відомо про одну загиблу людину, пошкоджено щонайменше шість житлових будинків, дитячий садок і нежитлове приміщення.

“У Мар’їнській громаді внаслідок обстрілу поранено четверо цивільних, пошкоджено два будинки. Також сьогодні росіяни відкрили вогонь в напрямку Гродівки й Новогродівки”, – зазначив Кириленко. 
 
Нагадаємо, що міністерка з питань реінтеграції ТОТ Ірина Верещук закликала мешканців Донецької і Луганської областей евакуюватися, оскільки на цих напрямках прогнозують загострення бойових дій. На Харківщині обласна військова адміністрація за погодженням ЗСУ рекомендує евакуювати населення в Барвінковому та Лозовій. 
Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter