Кількість постраждалих через обстріл у Комишанах на Херсонщині зросла до дев’яти людей

Дата: 29 Липня 2024
A+ A- Підписатися
Кількість постраждалих унаслідок російського обстрілу 28 липня селища Комишани Херсонської області зросла до дев’яти. До лікарні звернувся 40-річний чоловік. Також відомо, що поранений учора хлопчик досі перебуває у важкому стані.
 
Про це повідомили в Херсонській обласній військовій адміністрації та голова Херсонської МВА Роман Мрочко.
 
Наслідки російських обстрілів Херсонщини

“До лікарні за допомогою звернувся житель селища Комишани, який постраждав внаслідок вчорашнього ранкового обстрілу”, – йдеться в повідомленні.

У 40-річного чоловіка діагностували вибухову та черепно-мозкову травми, а також контузію. Медики надають потерпілому необхідну допомогу.

Також, за словами очільника Херсонської МВА, двоє з трьох поранених у Комишанах дітей уже готуються до виписки.

Наслідки російських обстрілів Херсонщини

“Один хлопець залишатиметься в лікарні, бо досі у важкому стані”, – йдеться в повідомленні.

Мрочко розповів, що соціальні працівники Херсонської міської військової адміністрації поспілкувалися з батьками потерпілих, пояснили, які документи потрібні для отримання одноразової грошової виплати з міського бюджету, і передали дітям смаколики.

За словами начальника МВА, Херсонська міська військова адміністрація виплачує допомогу в разі поранень: дітей – 30 тисяч гривень, дорослих – 20 тисяч гривень.

Нагадаємо, зранку 28 липня внаслідок обстрілу військами РФ смт Комишани Херсонської області зазнали поранень троє дітей: дівчинка 10 років та два хлопці – 15 і 17 років.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter