Керівник Харківського антикорупційного центру виявив систему відеоспостереження біля власної квартири

Дата: 15 Квітня 2024
A+ A- Підписатися

Голова правління Харківського антикорупційного центру Дмитро Булах виявив біля своєї квартири систему відеоспостереження.

Про це повідомив Харківський антикорупційний центр. 

Тиск на голову правління Харківського антикорупційного центру, військовослужбовця Дмитра Булаха не зупинився. Учора Дмитро випадково знайшов систему відеостеження, яка була встановлена навпроти його дверей у квартирі у Харкові. Причому доволі цікаву систему візуального контролю та фіксації, з якою зараз працюють спеціалісти”, – йдеться в повідомленні. 

Систему відеоспостереження вилучила слідчо-оперативна група, яка має встановити, хто та за чиїм наказом встановив її. Однак представники ХАЦ висловили й свої припущення.

Після обшуків у Дмитра Булаха, які проводили співробітники ДБР / СБУ, можна спробувати припустити, хто її встановивТому ми вимушені повторити своє запитання до Держбюро розслідувань: це витрачання коштів платників податків у прифронтовому Харкові дійсно “жодним чином не стосується діяльності громадської організації “Харківський антикорупційний центр”?” – запитують активісти. 

Раніше Державне бюро розслідувань та оперативники Служби безпеки України провели обшук у будинку керівника Харківського антикорупційного центру Дмитра Булаха, який зараз є військовослужбовцем Національної гвардії України. Обшук проводився на підставі відповідного рішення суду. 

Нагадаємо, професійна медійна спільнота “Медіарух” виступила із заявою про систематичний тиск, який останнім часом чиниться на незалежних журналістів в Україні. Цьому передувала низка ситуацій з медіа та медійниками, коли їх атакували в мережі, поширювали фейки та наклепи, фізично нападали та залякували. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter