Кабмін вимагає скасувати рішення суду про усунення Супрун

Дата: 07 Лютого 2019
A+ A- Підписатися

До Окружного адміністративного суду міста Києва надійшло клопотання від представника Кабінету Міністрів України про скасування заходів забезпечення позову в адміністративній справі за позовом Ігоря Мосійчука до в.о. міністра охорони здоров’я Уляни Супрун.

Про це повідомляє прес-служба суду.

Зазначається, що, відповідно до ч. 1, 2 ст. 157 Кодексу адміністративного судочинства України, суд може скасувати заходи забезпечення позову з власної ініціативи або за вмотивованим клопотанням учасника справи. Повідомляється, що клопотання про скасування заходів забезпечення позову розглядається в судовому засіданні не пізніше п’яти днів з дня надходження його до суду.

Нагадаємо, 5 січня 2019 року Окружний адміністративний суд Києва тимчасово заборонив Уляні Супрун виконувати обов‘язки міністра охорони здоров’я, частково задовольнивши позов нардепа-“радикала” Ігоря Мосійчука, одним із аргументів якого було громадянство США.

Члени Кабінету Міністрів висловили підтримку Супрун та реформам. Зокрема, Міністерство юстиції збирається оскаржити рішення Окружного адміністративного суду Києва про тимчасову заборону Уляні Супрун виконувати обов‘язки міністерки охорони здоров’я.

27 липня 2016 року Кабінет Міністрів України призначив Уляну Супрун виконувачем обов’язків міністра охорони здоров’я.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter