ЮНІСЕФ запустив сайт, що розповідає про проблеми булінгу в Україні

Дата: 07 Вересня 2018
A+ A- Підписатися

ЮНІСЕФ запустив спеціальний сайт, де розповідають школярам та їхнім батькам цікаву інформацію про цькування у школі.

Про це організація повідомила на своїй сторінці у Facebook.

 

Вхід на ресурс доступний для двох категорій – дорослих та дітей. Для дітей експерти пропонують пройти спеціальний тест, щоб навчитися розпізнавати булінг і сварку між друзями. Також на прикладах мемів з інтернету школярам пропонують закріпити свої знання щодо цькування.

“Причин булінгу – безліч. А тим, кого булять, може виявитися кожен, хто не вписався в рамки того чи іншого колективу”, – зауважують експерти.

Крім того, на сайті доступні відеоісторії про школярів, які зіткнулися з булінгом, і поради для тих, кого булять, хто булить, а також для свідків цькування.

Розділ сайту для дорослих містить статистику щодо булінгу в Україні, перелік ознак цькування, щоб вчасно дізнатись, чи є ваша дитина жертвою шкільного насильства.

ДОВІДКА: В Україні 24% дітей стикались із булінгом у школі. 40% з них не зізнаються про це нікому. Сором’язливі та закриті до спілкування діти стають жертвами булінгу вдвічі частіше за інших. Більшість дітей зазнають цькування через свою зовнішність або думки, що не схожі на думки інших.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter