Євромайдан-SOS закликає подавати номінантів на волонтерську премію

Дата: 05 Вересня 2018
A+ A- Підписатися

Цього року відбудеться вже п’ята церемонія нагородження переможців Волонтерської премії Євромайдан-SOS. Організатори закликають подавати кандидатури українських волонтерів на отримання цієї премії.

“Щороку ми збираємо волонтерів, щоб сказати їм: “Ваша праця неоціненна!” Ми не просто нагороджуємо волонтерів, ми хочемо дати їм можливість розповісти тисячам людей про свій проект, привернути увагу до важливої проблеми та надихнути мільйони Українців займатися волонтерством”, – наголошують організатори.

Номінанти премії – волонтери, які не належать до керівних позицій політичних сил та не отримують матеріального винагородження за свою волонтерську роботу.

Незалежне журі обере лауреатів премії, історії яких вражають та надихають на волонтерську діяльність. За 5 років серед журі були такі особистості, як Соломія Вітвіцька, Сергій Жадан, Олександра Кольцова, Богдан Гаврилишин, Любомир Гузар, Олександра Матвійчук.

На попередні премії номінували сотні волонтерів з усіх куточків країни, різних сфер діяльності, різного віку та місця проживання.

Нагородження відбудеться 30 листопада 2018 року.

Подавати кандидатури номінантів потрібно за допомогою цієї анкети.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter