Харківщина: під завалами після російських обстрілів виявили тіла сімох загиблих, трьох людей врятували

Дата: 15 Березня 2022
A+ A- Підписатися

У Харкові та Харківській області внаслідок російських обстрілів загинули щонайменше сім людей. Їхні тіла витягли з-під завалів.

Про це повідомили в ДСНС.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Уночі, близько 23:30, ворожі снаряди завдали шкоди торговельним майданчикам та житловим будинкам у Холодногірському районі Харкова. Там сталася пожежа, що швидко поширилася на значну площу. Вогонь гасили близько 20 відділень пожежно-рятувальної служби ДСНС.

Наслідки російських обстрілів ліквідували також у Київському, Шевченківському, Новобаварському районах Харкова та Ізюмському районі області. 

Фото: ДСНС

“Рятувальники врятували з-під завалів трьох людей. Відшукали та вилучили з-під уламків будівельних конструкцій сім загиблих”, – зазначили в ДСНС. 

Загалом за добу рятувальники в регіоні здійснили 34 виїзди для ліквідації пожеж та розбирання завалів. Окрім цього, піротехніки 34 рази виїжджали для знешкодження артилерійських боєприпасів, що не розірвались.

Нагадаємо, що в Києві вранці 15 березня російські снаряди влучили в три багатоповерхових і один приватний будинок. Унаслідок цього попередньо загинули двоє людей. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter