У Києві російські снаряди влучили в три багатоповерхівки та один приватний будинок

Дата: 15 Березня 2022
A+ A- Підписатися

Російські снаряди вранці 15 березня влучили в три багатоповерхових і один приватний будинки в Києві, пошкоджено станцію метро. Попередньо дві людини загинули.

Як повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій, у Святошинському районі боєприпас влучив у 16-поверховий житловий будинок, виникли руйнування будівлі з подальшим загорянням з першого по шістнадцятий поверх. На місці події знайшли тіла двох загиблих людей, 27 людей урятували.

Також у Святошинському районі Києва боєприпас влучив у дев’ятиповерховий житловий будинок, сталося незначне пошкодження будинку з подальшими незначними локальними загоряннями на поверхах (останні три фотографії в дописі). О 5:36 загоряння локалізовано.

Крім того, 15 березня в Подільському районі Києва внаслідок влучання боєприпасу в 10-поверховий житловий будинок сталося загоряння з першого по п’ятий поверх. О 6:51 пожежу ліквідовано. Підрозділ ДСНС урятував одну людину, яку госпіталізували до лікарні.

Також 15 березня вранці в районі Осокорків унаслідок обстрілу сталося влучання боєприпасів у двоповерховий приватний житловий будинок з подальшим загорянням.

Як повідомляє пресслужба метрополітену в телеграмі, 15 березня вибуховою хвилею пошкодило фасад будівлі станції “Лукянівська” та службові приміщення.

 

Під час руху потяги не зупинятимуться на станції.

Центр прав людини ZMINA, Українська Гельсінська спілка з прав людини, Truth Hounds, Ukrainian Legal Advisory Group збирають та систематизують воєнні злочини та злочини проти людяності під час російського вторгнення. Для майбутнього трибуналу повідомте нас про такі міжнародні злочини у вашому населеному пункті або районі на warcrimeSOS.UA@gmail.com. 

Ознайомтеся з детальною пам’яткою фіксації доказів злочинів проти цивільного населення.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter