Gucci зняв для рекламної кампанії британку Еллі Голдстейн, яка має синдром Дауна

Дата: 03 Липня 2020
A+ A- Підписатися

Італійський дім моди Gucci зняв для чергової рекламної кампанії модель Еллі Голдстейн, яка має синдром Дауна. 

Про це повідомляє Daily Mail.

18-річна Голдстейн народилася та живе в Британії. Із 2017 року дівчина працює в агенції, що допомагає стати популярними моделям, зокрема з інвалідністю та транслюдям. Спробувати себе в цьому бізнесі Еллі порадила подруга, яка випадково почула про таку можливість по телевізору. 

Фотографія Голдстейн, опублікована на сторінці бренду Gucci в інстаграмі, мала грандіозний успіх, адже набрала майже 800 тисяч уподобань і сотні захоплених коментарів. У межах рекламної кампанії бренду дівчина також знялася для онлайн-версії журналу Vogue Italia.

“Я чекаю не дочекаюся моменту, коли зможу працювати з іншими брендами”, – ділиться своїми враженнями від роботи модель. 

За три роки, поки Голдстейн займається моделінгом, вона вже встигла знятися для різдвяної кампанії мережі косметичних супермаркетів Superdrug, а також у рекламному ролику Nike, присвяченому чемпіонату світу з футболу серед жінок. Однак захоплення модою не єдине, чим займається Еллі. Паралельно вона навчається сценічної майстерності в коледжі Redbridge в Ессексі.

Відомо, що досі модельний бізнес залишається закритим середовищем для людей, які не підпадають під стереотипні стандарти краси, однак ситуація змінюється. На власному прикладі це показує трансґендерна американська модель на візку Арон Філіп, яка дефілювала на тижні моди в Нью-Йорку 2017 року. Синдром Дауна також не завадив британці  Кейт Грант перемогти на міжнародному конкурсі краси, а раніше ZMINA також розповідала історію Джоан Діон, яка після пережитого цькування через зовнішність у школі стала всесвітньо відомою моделлю.

Історії, що надихають, є і в Україні. Минулого року школярка з Вінниці, яка має синдром Дауна, здобула перемогу на міжнародному конкурсі краси Top Model Interbriliant World Spring 2019, який відбувся в Чехії. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter