Громадське радіо збирає кошти для розширення мовлення

Дата: 09 Листопада 2016
A+ A- Підписатися

Громадське радіо почало збір грошей на Спільнокошті для розширення мовлення в українських містах.

Про це йдеться у зверненні Громадського радіо, переданому в Центр інформації про права людини.

“Більшість із вас вже не один раз були в ефірах Громадського радіо та є нашими однодумцями в побудові незалежного суспільного мовлення в Україні, яке, в тому числі, приділяє значну увагу правам дискримінованих груп. Ми завжди готові допомогти і дати ефір для всіх громадських ініціатив та проектів. Сьогодні допомога потрібна нам”, – пише редакція радіо у листі до інших організації.

За словами редакції, радіо шукає підтримки для подальшого розвитку – розширення мовлення у нових містах і виробництва нових програм.

“Ми збираємо 3 млн гривень за 6 місяців на сайті Спільнокошт. Ми звертаємося до вас, як до наших Амбасадорів. Будь ласка, підтримайте проект та розмістіть заклик на ваших сайтах та в соцмережах, адресований до ваших прихильників зробити те ж саме”, – просять на радіо.

Ведуча Громадського радіо Лариса Денисенко у коментарі Центру інформації про права людини акцентує на тому, що їхнє ЗМІ є правозахисним радіо, чутливим до прав людини. Журналісти та ведучі намагаються протидіяти дискримінації просвітою.

“Це один з наших пріоритетів та й навіть цінність”, – каже Лариса.

В свою чергу ведуча радіо та член його правління Ірина Славінська каже, що найбільша частка зібраних грошей має піти на отримання  ліцензій на мовлення у нових містах, а також на запуск нових програм та рубрик.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter