Грецька співачка Елені Фурейра зазнала домагань під час власного концерту

Дата: 12 Червня 2024
A+ A- Підписатися

Співачка Елені Фурейра, яка представляла Кіпр на “Євробаченні”-2018, зазнала сексуальних домагань під час свого останнього концерту в Греції.

Про це повідомляє ESC Bubble.

Інцидент стався під час виконання пісні “Fotia”, коли на сцену вийшов чоловік і протягом двох хвилин чіплявся до Фурейри: торкався її, намагався обійняти та поцілувати. За даними видання, цей чоловік – син відомого грецького мільярдера Евангелоса Марінакіса, який володіє футбольними клубами “Олімпіакос” і “Ноттінгем Форест”, а також грецькими телеканалами Mega Channel і One Channel.

Фурейра намагалася відійти від чоловіка та продовжувати виступ. Тим часом друзі Марінакіса, які були в залі, облили співачку шампанським. Після цього Елені зупинила виступ і на 30 секунд залишила сцену.

Тим часом Марінакіс продовжував говорити з глядачами в мікрофон і вдавати, наче нічого не сталося. Також чоловік стверджував, що він є братом чоловіка Елені, створюючи враження, що вони друзі.

Невдовзі той сам покинув сцену.

Нагадаємо, що на початку травня суд грецького міста Салоніки ухвалив вирок двом громадянам України за сексуальні домагання до неповнолітніх дівчат у ніч з Великої суботи на Великдень. Один з них пояснив, що хотів привітати дівчат зі святом, як це нібито роблять в Україні.

За даними слідства, двоє українських туристів віком 26 і 42 років домагалися до трьох дівчат віком від 12 до 14 років. Це сталося неподалік Нового залізничного вокзалу.

Дівчата розповіли, що вони йшли тротуаром, коли до них підійшли двоє незнайомців з чарками в руках та заговорили незрозумілою для них мовою, а далі стали обмацувати, торкаючись спини та грудей. 

Тим часом двоє українців, які приїхали до Греції на Великодні свята, вважають подію непорозумінням і тому намагалися переконати суд, що вони обіймали неповнолітніх, щоб сказати “Христос Воскрес” і привітати зі святом Світлого Христового Воскресіння.

Фото обкладинки: EP

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter