Google пропонує нову навчальну програму для українців, що втратили роботу через війну

Дата: 23 Вересня 2022
A+ A- Підписатися

Компанія Google пропонує безоплатні освітні програми для фізичних осіб та підприємств, які втратили роботу внаслідок війни Росії проти України. 

Про це повідомляє Google Україна в офіційному блозі.

Фото з відкритих джерел

“Професійні сертифікати від Google на платформі Coursera стають доступними українською мовою, щоб допомогти українцям набувати практичних навичок, знаходити нову роботу та розвивати свій бізнес у цей складний час”, – зазначили в компанії.

Також Google співпрацює з Міністерством цифрової трансформації України та Спілкою українських підприємців, щоб надати професійні сертифікати 1000 малим і середнім підприємствам задля розширення можливостей їхнього бізнесу, а також створення нових можливостей для їхніх працівників.

Професійні сертифікати від Google створені для набуття практичних навичок, необхідних для роботи у галузях, які швидко розвиваються. Програма не вимагає попереднього досвіду та дозволяє учасникам навчатися онлайн у власному темпі та у зручний час.

Сертифікат можна отримати за період до 6 місяців, навчаючись до 10 годин на тиждень. Після завершення програми учасники можуть додати свій сертифікат до резюме та профілю LinkedIn і в такий спосіб отримати перевагу під час пошуку роботи.

Навчання є доступним онлайн на платформі Coursera та охоплює такі напрямки, як “Цифровий маркетинг і електронна комерція” та “ІТ-підтримка” – українською мовою, а також “Аналітика даних”, “Керування проєктами” та “UX-дизайн” – англійською мовою.

Нагадаємо, освітня платформа Prometheus опублікувала новий онлайн-курс під назвою “Що має знати внутрішньо переміщена особа?”. Він покликаний стати для внутрішньо переміщених осіб своєрідним довідником щодо їхніх прав, можливостей, актуальних питань медичного забезпечення, освіти, а також усіх знань, що полегшують інтеграцію за новим місцем проживання.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter