Головред Попасная.City та Сміла.City Ярослав Нестеренко мобілізувався до ЗСУ

Дата: 23 Листопада 2023
A+ A- Підписатися

Головний редактор сайтів Попасная.City та Сміла.City Ярослав Нестеренко мобілізувався до лав Збройних сил України.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці “Або – агенція медійного росту”.

Ярослав Нестеренко. Джерело: Або – агенція медійного росту

“Це Ярослав Нестеренко, наш колега, давній друг і головний редактор двох локальних сайтів мережі The City – Попасная.City та Сміла.City. Тепер він захищатиме Україну у складі ЗСУ. І, сподіваємося, повернеться до роботи в медіа після перемоги”, – йдеться в повідомленні.

Зараз чоловік проходить базове навчання: настрій бойовий, хоч і важко,  сказав він.

“Я радий, що в часи війни і після виїзду зі знищеної Попасної вдалося побудувати класне медіа у Смілі. Є надійні люди, які продовжать його роботу. А я здобуваю новий досвід, щоб зробити свій внесок у перемогу і повернутися додому, до родини”, – додав Ярослав.

Нагадаємо, що редакція Попасная.City 2022 року релокувалася з нині окупованого міста на Луганщині до Сміли Черкаської області. Сама Попасна майже вщент зруйнована внаслідок повномасштабної російської агресії проти України.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що засновник і головний редактор сайту “Новинарня” Дмитро Лиховій мобілізувався до Збройних сил України: він став п’ятою людиною з редакції, хто з початку повномасштабного вторгнення Росії став на захист країни на фронті.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter