Голова Нацполіції не виключає помилки в розслідуванні вбивства Шеремета

Дата: 19 Травня 2017
A+ A- Підписатися

Глава Нацполіціі Сергій Князєв не виключає помилки співробітників поліції в розслідуванні вбивства журналіста Павла Шеремета.

Про це він заявив в інтерв’ю журналу “Фокус”, передають Українські новини.

“Не виключено (що були помилки), враховуючи, що вбивство не розкрите”, – зазначив Князєв.

За його словами, слідство в даному розслідуванні ще не вийшло на фінішну пряму.

Глава Нацполіціі також підкреслив, що дивився фільм – журналістське розслідування проекту “Слідство.Інфо” про вбивство Шеремета.

“Режисерська робота прекрасна, відмінний фільм”, – охарактеризував побачене Князєв.

Як відомо, 10 травня було оприлюднено фільм-розслідування вбивства Павла Шеремета, автори матеріалу – редакція розслідувань “Слідство.Інфо” і представники міжнародної мережі журналістів-розслідувачів OCCRP.

В коментарі УП один з авторів фільму Дмитро Гнап повідомив, що в процесі розслідування стало зрозуміло, що працівники СБУ вилучили сервер із відео з камер спостереження в одному з будинків поблизу будинку вбитого журналіста “Української правди” Павла Шеремета, і повернули його порожнім.

Крім того, у фільмі йдеться про те, що колишній співробітник СБУ Ігор Устименко був помічений на відео з камер спостережень в ніч перед вбивством журналіста Павла Шеремета.

20 липня 2016 року близько 8 години ранку на перехресті вулиці Богдана Хмельницького та Івана Франка було підірвано машину керівника “Української правди” Олени Притули, в якій перебував Павло Шеремет.

Шеремет отримав тілесні ушкодження і помер у кареті швидкої допомоги.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter