Футболіста клубу “Манчестер Юнайтед” звинуватила у зґвалтуванні його дівчина

Дата: 31 Січня 2022
A+ A- Підписатися

Британська поліція заарештувала футболіста клубу “Манчестер Юнайтед” Мейсона Грінвуда за підозрою у побитті та зґвалтуванні моделі Гаррієт Робсон. 

Про це повідомляє Mirror.

Фото: ohmyfootball.com

Робсон та Грінвуд познайомилися, ймовірно, ще в школі, де навчалися разом, а зустрічатися почали 2019 року. Дівчина активно веде сторінку в інстаграмі, де має майже 700 тисяч підписників. 

30 січня Робсон виклала в соцмережу, а згодом видалила низку світлин з розбитою губою та синцями. Також вона опублікувала аудіозапис, датований жовтнем минулого року, з, імовірно, голосом футболіста, на якому той агресивно примушує її до статевого акту. 

“Мені начхати, що ти не хочеш займатися зі мною сексом, чуєш? Я тебе чемно попросив, а ти не хочеш. Що ти ще хочеш, щоб я зробив? Штовхни мене ще раз і подивися, що з тобою буде”, – говорить чоловік на записі. 

Фотографії, які виклала Робсон в інстаграмі. Дівчина підписала одну зі світлин: “Для всіх, хто хотів знати, що Мейсон Грінвуд насправді робить зі мною” 

Публікація викликала хвилю обурення, а тому футбольний клуб Грінвуда опублікував заяву, в якій наголосив на неприйнятності будь-якого насильства:

“Нам відомо про зображення та твердження, які циркулюють у соцмережах. Ми не ніяк це коментуватимемо, доки не будуть встановлені факти”. 

Невдовзі футболіста відсторонили від тренувань на невизначений термін та заарештували. Під вартою, за словами поліції, Мейсон перебуватиме, допоки з ним не проведуть допит. 

Нагадаємо, що нещодавно в Італії колишнього бразильського футболіста Робсона де Соуза визнали винним у груповому зґвалтуванні в Мілані у 2013 році та присудили дев’ять років в’язниці. 

Подібні звинувачення стали не першими в житті чоловіка. У 2009-му його підозрювали в груповому зґвалтуванні у Великобританії. Спочатку де Соуза відпустили під заставу, а обвинувачення зняли лише тоді, коли стали відомі результати тесту ДНК.

Фотографія обкладинки: Getty Images 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter