Колишнього футболіста “Реала” та “Мілана” засудили за групове зґвалтування

Дата: 20 Січня 2022
A+ A- Підписатися

У Італії колишнього бразильського футболіста Робіньо визнали винним у груповому зґвалтуванні та присудили 9 років в’язниці. 

Про це повідомляє BBC.

Фото: Getty Images

37-річний Робсон де Соуза раніше грав як нападник у футбольних клубах “Реал” та “Мілан”. Випадок, щодо якого отримав тюремний термін футболіст, трапився у Мілані у 2013 році.

За версією слідства, у січні того року він із п’ятьма чоловіками напоїв та зґвалтував 22-річну дівчину з Албанії. Робіньо свою провину не визнав, а під час першого судового засідання у 2017-му опублікував у інстаграмі допис, в якому переконував, що “ніколи не брав участі у подібних речах”

Попри це Верховний Суд Італії відхилив останню апеляцію Робіньо та визнав його винним. Нині футболіст знаходиться у Бразилії, а тому, ймовірно, уникне покарання, адже закони країни забороняють екстрадицію власних громадян. Італія може просити, аби засудженого посадили до в’язниці на батьківщині.

Звинувачення Робіньо у груповому зґвалтуванні стало не першим у його житті. У 2009-му чоловіка підозрювали у цьому, але у Великобританії. Спочатку його відпустили під заставу, а обвинувачення зняли лише тоді, коли стали відомі результати тесту ДНК.

Фотографія обкладинки: Getty Images

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter