ФСБ звинувачує затриманого в Криму активіста Приходька в підготовці теракту

Дата: 10 Жовтня 2019
A+ A- Підписатися

Російські силовики звинувачують затриманого в Криму активіста Олега Приходька в підготуванні вибуху в адміністративній будівлі. 

Про це повідомляє російське видання “ТАСС”.

ФСБ вважає Приходька, який очолював до окупації в Саках відділення партії “Свобода”, прихильником нацистської ідеології і членом “українських екстремістських організацій”.

“У гаражі, який йому належить, виявлено готовий до застосування саморобний вибуховий пристрій, компоненти та інструменти для його виготовлення, пляшки із запальною сумішшю”, – стверджують російські силовики. 

Справу проти Приходька порушили за статтями щодо приготування до теракту і незаконного виготовлення вибухівки. За словами адвоката Назіма Шехмамбетова, ФСБ вилучила в будинку активіста також символіку “Правого сектору” та “Свободи”. Сам Приходько своєї провини не визнає та називає справу проти себе політично вмотивованою. 

⚡️В КРЫМУ ЗАДЕРЖАНА СЕМЬЯ УКРАИНСКИХ АКТИВИСТОВ ПРИХОДЬКОUPD_3. Адвокат Назим Шейхмамбетов со слов Приходько сообщил,…

Gepostet von Крымская солидарность am Mittwoch, 9. Oktober 2019

Як відомо, Олега Приходька затримали вранці 10 жовтня. Російські силовики ввірвалися до його будинку та відвезли в невідомому напрямку. Донька активіста повідомила, що разом з батьком силовики забрали і його дружину Любов. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter